100% Pure Casein

100% Pure Casein

100% Pure Casein

BEST BODY 100% Pure Casein este o pudra proteica de inalta calitate (cazeinat de calciu), care nu contine arome, coloranți sau îndulcitori. In plus, Pure Casein conține calciu care joacă un rol important pentru organism. Organismul are nevoie de el pentru menținerea oaselor si dintilor. Mai mult, contribuie la cresterea masei musculare.

Masa musculara nu se formeaza doar in timpul antrenamentului, ci si perioada de repaus. În acest moment proteina servește ca un nutrient de câștig a musculaturii și pentru menținerea oaselor normale.


 

Beneficii:

 

  • Suporta masa musculara si creste rezistenta
  • Gust neutru, ideal pentru a se amesteca cu alte produse
  • Fara conservanți
  • Fara coloranți și îndulcitori

 

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomanda a se amesteca 30 g de BEST BODY 100% Pure Casein cu 300 ml apă. Momentul ideal pentru a lua acest shake este înainte de a merge la culcare. Datorită aromei neutre, BEST BODY 100% Pure Casein este potrivita a se amesteca cu alte produse. O cutie conține 700 g de BEST BODY 100% Pure Casein.

ATENTIE: Nu depășiți doza recomandată. Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

 

Proteina ideala pentru antrenamente si muschi ideali! Comanda acum BEST BODY 100% Pure Casein!

Verifică prețul »