100% Pure L-Glutamine Powder

100% Pure L-Glutamine Powder

100% Pure L-Glutamine Powder

BODY ATTACK 100% Pure L-Glutamine contine l-glutamina pura, care este libera de aditivi și poate fi incorporata  în băuturi  și milkshake-uri. 
L-Glutamina este un aminoacid semi-esențial. Acest lucru înseamnă că organismul nu poate satisface o creștere a cererii pentru acest aminoacid, de exemplu sportul și dietele, deoarece sinteza lui sa este prea lenta. Acest lucru poate duce la un deficit de aprovizionare cu L-glutamina, pe care organismul incearca sa o compenseze. Rezultatul: toate procesele metabolice de funcționare sunt protejate, pierzandu-se muschi si masa musculara valoroasa. De obicei, acest lucru se întâmplă mai ales la stres fizic mare.
În special, sportivi cu o sarcină metabolica mai mare pot beneficia de suplimente de aminoacizi gen BODY ATTACK 100% Pure L-Glutamine. Faptul că metabolismul energetic este readus la echilibru normal  asigură nutritie neteda și flux de energie pentru corpului și celule musculare. Mai mult decât atât, persoanele care consuma  lactate și cereale integrale in cantitati mici, prin dieta lor de zi cu zi, pot suplimenta cantitatea  de glutamina luand BODY ATTACK 100% Pure L-Glutamine!

Beneficii:

 

  • 100% glutamină 
  • Aminoacid pur, fără aditivi 
  • Solubilitate foarte buna în apă
 

MOD DE ADMINISTRARE: Amestecati 1-2 linguri (5-10gr) intr-un pahar cu apa.
ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Beneficiaza de un pret excelent si comanda acum BODY ATTACK 100% Pure L-Glutamine Powder!

Verifică prețul »