Acetyl L-Carnitine 500mg. / 100 VCaps.

Acetyl L-Carnitine 500mg. / 100 VCaps.

Acetyl L-Carnitine 500mg. / 100 VCaps.

NOW Acetyl L-Carnitine este un supliment alimentar pe baza de aminoacid Acetil L- Carnitina, care susține producerea de energie celulară prin asistarea în transportul de grăsime în mitocondrii unde este oxidat și transformat în ATP (energie chimică pentru celule).  Acesta conține o formula de înaltă calitate a aminoacidul L-carnitina, excelent pentru arderea tesutului adipos in exces.
NOW Acetyl L-Carnitine este o formă extrem de biodisponibila de L-Carnitina, iar pe  lângă proprietățile asociate cu metabolismul lipidic, are și alte beneficii de sănătate, inclusiv menținerea sănătății inimii, ale sistemului nervos și a creierului, și funcționează ca un antioxidant puternic. Cu varsta, nivelurile de L-carnitină din organism, reduce, de care are nevoie pentru a fi acceptat ca aditiv alimentar. Acesta poate sprijini recuperarea generala dupa un antrenament intens și funcționează ca un agent neuro-suport. 
 

Beneficii :

 

  • Imbunatateste performanta fizica;
  • Contribuie la arderea grasimilor;
  • Mentine sanatatea inimii;
  • Sprijina sanatatea sistemului nervos.

Mod de administrare :  Luați o capsula dimineața, înainte de micul dejun, una cu 30-60 de minute inainte de antrenament si una inainte de culcare. 

Atentie! Femeile gravide,care alapteaza,sau iau alte medicamente,trebuie sa consulte medicul inaite de administrare. Nu depasiti doza zilnica recomandata!  Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim variat!  
 

Verifică prețul »