Amino 75 / 30 Caps.

Amino 75 / 30 Caps.

Amino 75 / 30 Caps.

 SOLGAR Amino este un supliment alimentar ce oferă aminoacizi esențiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza.Acesta contine L-Lizina, L-histidina, L-Fenilalanina, L-Metionina si L-Leucina.  Prin urmare poate aproviziona corpul cu echilibru unic al aminoacizilor de înaltă calitate. Aminoacizii formeaza structura principala de proteine, iar multi dintre acestia sunt esențiali pentru creșterea umana, dezvoltare, și  nutriție. Pur și simplu aminoacizii sunt pietrele de temelie ale corpului. 
 SOLGAR Amino asigura aminoacizi esențiali pentru a promova absorbția optimă și asimilarea elementelor nutritive.
 SOLGAR Amino ofera energie pentru tesutul muscular si sporeste masa musculara. In plus, creste puterea si efectul antrenamentelor fizice si grabeste recuperarea dupa aceste. 
   Un deficit de aminoacizi  poate fi cauzată de mai mulți factori, în special de o dieta saraca in proteine , dar si de efort fizic intens, imbatranire, anumite medicamente, infectii, deficit de vitamina C și deficit de vitamina B. 
SOLGAR Amino este compus din 18 aminoacizi in forma libera, vitamina B6, și enzime digestive. Acesti aminoacizi au biodisponibilitate ridicată cu aport adecvat de vitamina B6. Acestea sunt necesare pentru construirea celulelor si repararea tesuturilor. In plus, ajuta la producerea de neurotransmitatori si la formarea de  anticorpi pentru a combate bacteriile invadatoare si virusii .

 Beneficii :

 

  • Sporește masa musculară ;
  • Sporește forța și puterea;
  • Contribuie la recuperarea rapidă;
  • Sustine cresterea si dezvoltarea;
  • Ajuta la producerea de neurotransmitatori;
  • Combate bacteriile din organism.
 

Mod de administrare : Luati o capsula pe zi, între mese!

Atentie! Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati medicul inainte de utilizarea acestui produs! A se păstra într-un loc răcoros, uscat inaccesibil pentru copii. Nu utilizati ca un substitut pentru o alimentație variata și adecvata!

 Comanda acum  SOLGAR Amino, pentru a profita de avantajele unui produs de top!

Verifică prețul »