Amino Leu-Core ™ Liquid 920 ml.

Amino Leu-Core ™ Liquid 920 ml.

Amino Leu-Core ™ Liquid 920 ml.

AMIX Amino LEU-CORE Liquid este un complex de aminoacizi foarte eficient proiectat pentru a oferi un spectru complet de aminoacizi perfect absorbabili cu un conținut ridicat de L-leucină, cel mai important aminoacid. 
Această formulă este alcătuită dintr-o matrice unică Hydro Fusion cu peptide leucinice Pep-Form și un complex de aminoacizi importanți în formă liberă, plus vitamina B6 pentru ultilizare maxima. Amino Leu-core are  absorbtie ultra-rapida, sporeste forta si timpul de recuperare.
AMIX Amino LEU-CORE Liquid este îndulcit cu sucraloză Splenda și  nu conține aspartam!

Beneficii:
 

  • Accelerează regenerarea
  • Sprijină reacțiile anticatabolice
  • Conține peptide leucinice
  • Bogat în BCAA, arginină și glutamină 
  • Fără zahăr, fara  grăsimi
  • Perfect pentru diabetici
  • Fără aspartam!

MOD DE ADMINISTRARE: doza zilnică de bază este de 40 ml. Pentru a proteja mușchii împotriva degradării luați 20 ml (2 linguri) cu aproximativ 30 de minute înainte de exercițiul fizic. Pentru a grăbi regenerarea luați 20 ml imediat după exercițiul fizic. Pentru ambele cazuri, folosiți 20 ml înainte și 20 ml după pentru a impulsiona piscinele de aminoacizi și echilibrul azotului. Răciți după deschidere. 

Peptidele leucinice Pep-Form sunt create printr-un proces brevetat care îmbină forma liberă a leucinei cu peptidele leucinice izolate din zerul proaspăt și dulce folosind tehnologii avansate de fracționare și separare. Această tehnologie unică de separare și procesare rezultă într-un conținut de 40% leucină.
PepForm este o marcă înregistrată a Glanbia PLC.
 
ATENTIE! Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua aceste capsule.
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat!
 

Verifică prețul »