Amino Liquid 5000 / 1L.

Amino Liquid 5000 / 1L.

Amino Liquid 5000 / 1L.

Best Body Amino Liquid 5000 conține  proteine hidrolizate ​​din zer , care  sunt puternic filtrate, pentru a promova sistemul imunitar si a  creste energia în timpul antrenament fizic . 
 
Formula Amino Liquid 5000 contine aminoacizi cu lanț ramificat ( BCAA ) leucina, valina și izoleucina, care stimulează construirea masei musculare și cresc nivelul de energie,  îmbunătățesc arderea de grasime corporala in exces . BCAA-urile au rolul de a  reglementa nivelul de azot în organism , creșterea producției de insulină și de a îmbunătăți schimbul de oxigen . De asemenea , acești aminoacizi crește rezistența în timpul de mare intensitate de antrenament de sprijin în procesul de reconstrucție și consolidare a sănătății oaselor .
 
 
Complexul de aminoacizi din Amino Liquid 5000 îmbogățit cu acid aspartic ce crește energia în celule ,elimină  oboseală și are un efect benefic asupra ficatului și sistemului nervos .
 
 
Formula de Amino Liquid 5000 este îmbogățit cu  B complex, care imbunatateste starea generala de bine , stimulează procesele musculare și îmbunătățește metabolismul . Vitamina B complex promovează creșterea masei musculare , scade colesterolul rău și reduce riscul de boli de inima . De asemenea , acest complex de vitamine imbunatati starea de sanatate a pielii și îmbunătățeste vederea.
 

MOD DE ADMINISTRARE : Se amestecă 25 ml . cu 250 ml. apă și se ia după antrenament .

 

Verifică prețul »