BCAA Plus 50 Caps.

BCAA Plus 50 Caps.

BCAA Plus 50 Caps.

 SOLGAR BCAA Plus este un supliment alimentar sub formă de tablete cu lanțuri ramificate de aminoacizi (BCAA) L-leucină, L-izoleucină, L-valină (2:1:1). Aminoacizii esențiali sunt la baza proteinelor care contribuie la creșterea și întreținerea masei musculare. 
Acestia sunt un element esențial al mușchilor și sunt utilizati pentru producerea de energie si sinteza de proteine.
  SOLGAR BCAA Plus este implicat în metabolismul neurotransmițătorilor (în mod natural produse chimice din creier care afecteaza functiile cerebrale si  starea de spirit). Produsul este o formulă anabolica avansata, conceputa pentru toti cei care au ca obiectiv  creșterea masei musculare si  a fortei. Acesta mareste performanta fizica si reduce oboseala.
  L-Leucina din componenta SOLGAR BCAA Plus este cel mai puternic dintre BCAA-uri și este cunoscut ca un un ''nutrient' de limitare ". Acest lucru înseamnă că trebuie să aveți suficienta L-leucina, în raport cu alți aminoacizi, pentru ca organismul dumneavoastră să utilizeze pe deplin ceea ce consumati. Dacă nu aveți suficienta L-leucină în dieta, organismul dumneavoastră nu va fi capabil să facă uz de proteinele pe care i le dati, indiferent de cât de multe  proteine consumati. 
 

Beneficii :

 

  • Ajuta la cresterea tesutului muscular;
  • Furnizează organismului energie în condiții de stres ;
  • Îmbunătățește claritatea mentala ;
  • Imbunatateste starea de spirit;
  • Mareste performanta fizica.
 

 Mod de administrare: Pentru adulti – o capsulă pe zi, cu apă sau suc pe stomacul gol!

Atentie! Dacă sunteți gravidă, alaptati, luati alte medicamente sau aveți o boală c onsultați un medic înainte de a folosi acest produs! A nu se depăși doza zilnică recomandată! Nu utilizați ca un substitut pentru o dieta variata! A se păstra la o temperatură de 15 până la 30 ° C într-un loc uscat, ferit de la lumina directă a soarelui și accesul copiilor! 
 

Pentru cresterea masei musculare, comanda acum  SOLGAR BCAA Plus!

 

Verifică prețul »