Burn 60 / 60 Tabs.

Burn 60 / 60 Tabs.

Burn 60 / 60 Tabs.

GNC Burn este un supliment alimentar care sustine pierderea in greutate, prin imbunatatirea arderii proteinelor cu peste 60%. Acesta accelereaza metabolismul si creste eliberarea de energie din organism.

Aceasta formula termogenica contine extract de seminte de guarana, care îmbunatatesc performanțele mentale și elimina oboseala. Acest extract, stimuleaza defalcarea de grasimi, dilata vasele de sange si relaxeaza muschii bronhiilor.

GNC Burn are un continut de 36% cofeina, care areun uimitor efect de crestere a nivelului de energie din organism. Aceasta asigura o mai buna focusare si o mai buna rezistenta in timpul antrenamentelor intense.Cofeina are capacitatea de a pătrunde adânc în celulele musculare, creste energia si elimina oboseala. De asemenea, cofeina tonifica intregul organismul si stimuleaza mintea.

GNC Burn este îmbogățit cu extracte de ginseng, care reduc stresul si oboseala și stimuleaza puterea mentală și fizică. Ginsengul scade colesterolul din sânge și reduce riscul de boli cardiovasculare. În plus, imbunatateste metabolismul si regleaza echilibrul hormonal, reduce nivelul de zahăr din sânge și crește potența.


Beneficii : 
 

 • Stimuleaza arderea grasimilor;

 • Imbunatateste metabolismul ;

 • Crește rezistența și energia;

 • Reduce riscul de boli cardiovasculare;

 • Stimuleaza activitatea mentala.
   

  Mod de administrare: Luati 2 tablete pe zi cu apă înainte de micul dejun!

  Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! Nu folositi produsul inainte de culcare!A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!

   

  Comandati acum GNC Burn, pentru un corp fara exces de grasime si energie explosiva!

Verifică prețul »