Calcium Caseinate Instantised

Calcium Caseinate Instantised

Calcium Caseinate Instantised

Calcium Caseinate Instantised (Cazeinat de calciu) este proteina derivata din lapte cu o calitate biologica unica si, este scăzut în grăsimi, lactoză și sodiu. În plus, cazeinatul de calciu are un profil nutrițional impresionant, care este in mod natural bogat in aminoacizi, proteine ​​si calciu.
Calcium Caseinate Instantised este utilizat pentru proprietățile sale de coagulare. Acest proces de digestie lentă permite organismului in a absorbi mai multi  aminoacizi și peptide, oferind în același timp o aprovizionare constantă și prelungită de azot tesuturilor musculare. Are o eliberare lentă, deci  Calcium Caseinate Instantised  ofera o mare varietate de proteine ​​inainte de culcare sau când se știe ca acestea nu pot fi consumate la un nivel ridicat in timpul ​​maselor .
Poate că diferența cea mai izbitoare între zer și cazeina este rata de digestie și absorbția în organism. După consumarea proteinelor ​​din zer există o creștere rapidă a nivelului de aminoacizi din sânge, care revine la valoare inițială dupa aproximativ 2 ore. Cazeină, cu toate acestea, coagulează în stomac, formând un caș, și se digeră mult mai lent, ceea ce duce la o creștere mai moderată de amino-acizi din sânge, care este sustinuta cu pana la 7 ore. 

Beneficii:

 

  • Eliberare lenta, perfecta
  • 27.4g de proteine pe 30g se Calcium Caseinate Instantised
  • Aproape 20% acid glutamic!
 
MOD DE ADMINISTRARE:  Se amesteca 30g  de Calcium Caseinate Instantised în apă, lapte sau suc de fructe. În mod ideal, se consuma înainte de culcare și în între mese.
ATENTIE!
Dacă sunteți gravidă sau alăptati, consultați un medic inainte de a utiliza aceste suplimente.

Beneficiaza de un pret imbatabil si comanda acum BULK POWDERS Calcium Caseinate Instantised!

 
 

Verifică prețul »