Carnitin Pro Liquid / 18x25ml

Carnitin Pro Liquid / 18x25ml

Carnitin Pro Liquid / 18x25ml

 IRONMAXX Carnitin Pro Liquid este un supliment alimentar, sursa excelenta a aminoacidului carnitina, sub forma lichida, care asigura o mai buna absorbtie in organism, pentru a obtine un maxim efect al antrenamentelor.
  Una dintre principalele functii ale carnitinei din  IRONMAXX Carnitin Pro este de a transporta trigliceridele (acizi grași cu lanț lung) in mitocondriile celulare, unde sunt arse pentru a produce energia de care organismul are nevoie. Acest transport este important pentru o serie de organe, in special pentru muschiul cardiac, caruia carnitina ii furnizeaza energia necesara pentru buna functionare.
  IRONMAXX Carnitin Pro Liquid creste rezistenta generala a organismului si imbunatateste sanatatea cardiovasculara. Aminoacidul are efect antioxidant si previne organismul de efectele daunatoare ale radicalilor liberi din organism si mediu inconjurator.
   IRONMAXX Carnitin Pro Liquid este potrivit pentru sportivi și persoanele care doresc să reducă greutatea lor corporala, datorită capacității acestuia de a stimula arderea grasimilor si de a suprima senzatia de foamea. In plus, acesta previne formarea de acid lactic in muschi, ceeace duce la intarzierea sentimentului de oboseala, cresterea masei musculare si imbunatatirea performantei.

 Beneficii : 

 

  • Promoveaza pierderea in greutate;
  • Creste energia si rezistenta;
  • Sustine recuperarea;
  • Asigura absorbitie rapida;
  • Suprima senzatia de foame;
  • Creste masa musculara.
 

Mod de administrare: Luati o fiola pe zi, cu 15 minute inainte de antrenament!

Atentie! Nu este recomandat minorilor! Nu utilizați acest produs dacă suferiti de orice afectiune medicala! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii.
 

Comanda acum  IRONMAXX Carnitin Pro Liquid, sursa extraordinara de energie si sanatate!

 

Verifică prețul »