Casein Pro

Casein Pro

Casein Pro

UNIVERSAL Casein Pro este un supliment alimentar sub forma de pulbere de proteină inovatoare care conține doar 100% cazeină micelară. Fara nici un continut de amestecuri de proteine de clasa a doua, fiecare lingura de cazeină Pro ™,  furnizeaza 24 g din cea mai pura cazeina micelara care este disponibil pe piață. 
UNIVERSAL Casein Pro   reprezinta o sursa de proteina "slow-degradabil" (spre deosebire de proteinele din zer). Cazeina micelara ofera o eliberare susținută și menține un flux constant de aminoacizi in sange, oferind o aprovizionare durabilă a mușchilor. Cu o operare multi-funcționala și folosire universală,  UNIVERSAL Casein Pro poate fi consumat intre mese si la culcare, pentru a obține rezultate optime. Fiecare lingura cu gust excelent, este menita sa susțină inițierea de anabolism muscular și sa prevena procesele catabolice lungi.
   Odihna și somnul sunt o parte vitală a oricărui program  de culturism. Dacă te duci la culcare fără a o nutriție adecvată, corpul tau poate cădea cu ușurință într-o stare catabolică, care descompune muschii obtinuti cu multa munca, pentru a produce combustibil în timp ce dormi. Universal Casein Pro este digerat lent, oferind muschilor un aflux sustinut si treptat de aminoacizi si nutrienti pentru constructia musculara in timp ce dormi toată noaptea.

Beneficii : 

 

  • Previne pierderile si distrugerile musculare;
  • Este o sursa de proteine de inalta calitate;
  • Ofera digerare lenta;
  • Are gust excelent.
 

Mod de administrare: Amestecati 1-2 linguri de pudra cu 300-600 ml de lapte degresat sau alta bautura! Pentru rezultate optime, utilizați un blender sau Universal Shaker Cupa! Pentru mai multa aromă, folosiți mai puțin lichid când amestecarea shake-ul!

Atentie! Acest produs nu este destinat utilizării de către persoanele sub vârsta de 18 ani. Nu luați acest produs dacă aveți orice afecțiune medicala sau boala! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Sportivii trebuie să se consulte cu autoritatea lor de sanctionare înainte de utilizare. Nu depășiți doza recomandată!
 

Protejeaza masa musculara, comandand acum  UNIVERSAL Casein Pro, un produs  de neegalat în puritate și de calitate!

 

Verifică prețul »