CFM Nitro Protein Isolate

CFM Nitro Protein Isolate

CFM Nitro Protein Isolate

AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate ​​este o proteina premium  izolata de o inalta valoare biologica, cu un ritm de absorbtie foarte rapid.. Acest complex unic asigură cea mai mare valoare biologică și oferă întreg spectru de aminoacizi cu cea mai mare concentratie de BCAA și alti aminoacizi esențiali, care sprijina forta si dezvoltarea musculara, si protejeaza muschii impotriva degradarii.
AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate ​​este mult mai usor absorbit de organism, datorită includerii foarte speciale de  Aminogenă ® amestec de bacterii si protease a microflorei intestinale Lactospore ®.
Amix IsoPure CFM conține o cantitate mare de componente bioactive , cum ar fi globulina, alfa – lactoglobulină , beta-lactoglobulină , imunoglobulină și glicomacropeptide ( GMP ) .AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate este bogat aminoacizi si  L – glutamină. BCAA ( L – leucina , L – izoleucina , L -valină ), fac parte din așa – numite aminoacizi esențiali – organismul este incapabil de a le produce independent și necesită o aprovizionare corespunzătoare din exterior , prin alimente sau suplimente . Acestea joacă un rol important în protejarea  muschilor împotriva degradarii, ca urmare a antrenamentelor intense și participă în procesul de recuperare . 
AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate ​​este practic fara grasimi si lactoza si este indulcit cu stevie și sucraloza și, prin urmare, nu contine Aspartam!

Beneficii:
 

 
  • Accelereaza  creșterea  masei musculare
  • Accelereaza recuperarea dupa antrenament
  • Conținut extrem de ridicat de proteine ​​(90%)
  • Se dizolva instant 
  • NU contine Aspartam!
  • Indulcit cu extract de stevie și sucraloza
 

MOD DE ADMINISTRARE: Se amestecă 1 lingura (35g) de AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate cu 200 ml de apa rece sau lapte degresat. Folositi un blender sau amestecati cu o lingura timp de 30 de secunde. Luati 2-3 portii pe zi, intre mese, in functie de necesarul zilnic de proteine​​.

ATENTIE! AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu depasiti doza zilnica recomandata! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Ia-ti necesarul zilnic de proteine comandand chiar acum AMIX ™ CFM Nitro Protein Isolate!

 
 

Verifică prețul »