Chitosan 500mg. / 120 Caps.

Chitosan 500mg. / 120 Caps.

Chitosan 500mg. / 120 Caps.

Chitosanul este o fibra alimentara derivata din cochilii de crustacee care a fost demonstrat în studiile non-clinice ca se leaga de grăsimi și colesterol în tractul digestiv. 
NOW Chitosan  ® conțineLliposan ULTRA® , o formă patentata de mare densitate de Chitosan care se leaga de pana la cinci ori mai mult de grăsimi decât convenționalul Chitosan, conform testelor de laborator. 
Un studiu clinic publicat a demonstrat că Liposan ULTRA ®, luat la indicatiile medicului, poate fi de ajutor în sprijinul greutatii corporale sănătoase și nivelului de colesterol deja în limite normale.
NOW a inclus, de asemenea  crom în această formulă. Cromul este un mineral esential care lucreaza cu insulina pentru a sprijini nivelurile de glucoză din sânge sănătoase și joacă un rol important în utilizarea corespunzătoare de proteine​​, grăsimi, și carbohidrați. 

Beneficii:

 

  • Sprijina greutatea corproala
  • Sprijina nivelul colestetolului
  • Sprijina nivelurile sanatoase de glucoza din sange
 

MOD DE ADMINISTRARE: luati 3 capsule la fiecare masă. Nu luati Chitosan cu 4 ore înainte sau după ingestia de vitamine solubile in grasimi (de exemplu, A, D, E, K) sau orice medicament.

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua acest produs.
Acest produs nu intentioneaza sa ofere vreun diagnostic, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Daca ai nevoie de un sprijin pentru sanatate, comanda acum NOW Chitosan 500mg.!

Verifică prețul »