CLA 750mg. / 180 Softgels

CLA 750mg. / 180 Softgels

CLA 750mg. / 180 Softgels

OPTIMUM NUTRITION CLA este un supliment alimentar cu continut de CLA (acid linoleic conjugat), care este un acid gras polinesaturat esentialcare lucreaza cu enzimele corpului tau implicate în mobilizarea grasimilor si depozitarea de grasime pentru a ajuta la reducerea tesutului adipos din organism ajutand în același timp la constructia masei musculare. Reprezinta o solutie rapida si de durata pentru pierderea in greutate . Acesta reduce tesutul adipos localizat pe abdomen,solduri,coapse, gat, ceafa, umeri si este benefic in lupta impotriva celulitei. Acțiunea ingredientelor active reduce nivelul colesterolului și regleaza nivelul glicemiei, astfel sprijinind sistemul cardiovascular.
   CLA este un acid natural gras liber găsit în mare parte în carne și produse lactate în cantități mici. Acesta a fost descoperit accidental în 1978 de către Michael W la Universitatea din Wisconsin, în timp ce caută formațiuni mutagene din carne în timpul coacerii. CLA este dovedit stiintific pentru construirea musculaturii, diminuarea grasimii din corp și încurajarea unui mediu celular optim pentru imbunatatirea sanatatii.
  OPTIMUM NUTRITION CLA este un nutrient natural care are un efect pozitiv asupra metabolismului,îmbunătățeste sistemul imunitar, are un puternic efect antiimbatranire prin reducerea degradarii proteinelor si incurajaza producerea de energie in organism.

 Beneficii : 

 

  • Reduce grasimea corporala;
  • Crește rata metabolismului;
  • Intareste sistemul imunitar;
  • Are efect antioxidant;
  • Sustine dezvoltarea masei musculare;
  • Scade nivelul colesterolului și trigliceridelor;
  • Sprijina sistemul cardiovascular.
 

Mod de administrare: Luați o tableta, de 1-2 ori pe zi!

Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de a utiliza acest produs! Produsul nu este destinat copiilor!Nu depasiti doza zilnica recomandata! Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. 
 

Comanda acum  OPTIMUM NUTRITION CLA pentru un corp bine definit, fara exces de grasime!

Verifică prețul »