Creatine Ethyl Ester 100g.

Creatine Ethyl Ester 100g.

Creatine Ethyl Ester 100g.

Creatina Ethyl Ester HCL este Creatina Monohidratata Hidroclorida  cu un ester atașat. Această esterificare se produce atunci când acidul carboxilic și alcool reacționeza o cantitate mai mare de creatină trece prin pereții celulari, astfel micile cantități sunt mult mai eficiente și mai puțină creatină este irosită.
Unele cercetări arată că atașamentul de acest ester face creatina etil ester HCL pana la de 40 de ori mai puternia decat creatina normala.
Rolul Creatinei Ethyl Ester este de a maximiza absorbția creatinei. Acest format pulbere de creatina etil ester o face ușoara de adăugat la shake-urile pre-antrenament și / sau recuperare.
Creatina în sine este produsă în mod natural de organism, dar poate fi, de asemenea, găsita în carne roșie, carne de porc, somon, ton și hering. După cum s-a menționat mai sus, creatina etil ester HCL se produce numai atunci când aceste molecule de creatina sunt esterificate.

Beneficii:

 

  • 100% Creatina etil ester pura
  • Anduranta marita
  • Crește tăria și puterea

MOD DE ADMINISTRARE: Vă recomandăm să luați 3,0 g de creatina etil ester HCL per portie, în funcție de greutatea corporală. Luati 1-2 portii pe zi.

O măsură 5ml BulkPowders (nivel lingura) oferă aproximativ 2,6 g de pulbere CEE. Vă recomandăm să utilizați o singură lingură cu vârf per portie.
In zilele cu antrenament se ia 1.5g-3g de creatina etil ester HCL cu aproximativ 20-30 de minute înainte de antrenament, pe stomacul gol. Se ia 1.5g, 3g imediat dupa antrenament.
In zilele fara antrenament se ia 1.5g-3G o dată sau de două ori pe zi, în mod ideal, pe stomacul gol pentru a crește absorbția.

                           Comanda acum BULK POWDERS  Creatine Ethyl Ester!

Verifică prețul »