Creatine Ethyl Ester HCL

Creatine Ethyl Ester HCL

Creatine Ethyl Ester HCL

Creatina etil ester (CEE) este o variantă mai eficientă a popularului supliment creatina monohidrata. Cum creatina monohidrata a fost atașata la o sare de ester este în general mai ușor pentru organism sa o absoarba atunci când este combinata la surse alternative.
CEE ajuta la furnizarea unui impuls rapid de ATP la muschii care lucreaza, la rândul său facilitand imbunatatirea masei musculare, fortei si puterii. Ușor de utilizat, oferind rezultate fantastice, creatina etil ester este recomandata pentru oricine care vrea sa-si îmbunătățeasca performanța fizica și sportiva, fara efecte secundare.
MYPROTEIN Creatine Ethyl Ester  HCL este perfecta pentru sportivii care doresc sa-si îmbunătățeasca puterea, forta si masa musculara. Este o opțiune excelentă pentru cei care sufera de balonare sau disconfort de la alte forme de creatina.

Beneficii:

 

  • Susține masa netedă
  • Maximizează câștigurile în ceea ce privește forța
  • Intensifică recuperarea

 

 
MOD DE ADMINISTRARE: Adaugati o lingurita cu vârf (3g) în apă, se agită și se consuma. Utilizați cu 1 oră înainte de antrenament. In zilele fara antrenament se ia la fel ca in zilele cu antrenament. După 4-6 săptămâni de utilizare continua se ia 1-2 săptămâni pauza dupa care se reincepe tratamentul.
ATENTIE
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
 

Ca sa duci la capat antrenamentul ai nevoie de MYPROTEIN Creatine Ethyl Ester HCL – comanda acum!

Verifică prețul »