Creatine HCL

Creatine HCL

Creatine HCL

Creatina HCL (hidroclorida) are tot mai multe comentarii cum ca e cea mai bine absorbita și solubila creatina disponibila astăzi. Principalul avantaj al utilizarii pulberilor   Creatine HCL in comparatie cu alte formate de creatina, este creșterea dramatică a absorbției.
În termeni reali, aceasta înseamnă că mai puțina creatina HCL trebuie să fie utilizata pentru a obține efectul maxim, ceea ce inseamna economisire de bani! Un studiu a sugerat că creatina HCL este de 59 de ori mai solubila în apă decât creatina monohidrata.
Datorită ratei de absorbție impresionantă nu există nici o fază de încărcare necesară când se utilizează Creatine HCL, și nici nu există cerința ca acesta să fie utilizata în conjuncție cu zahărul sau carbohidrați pentru a îmbunătăți absorbția. Creatina HCL face acest lucru pe cont propriu!
Un alt beneficiu in a folosi  Creatina HCL este că aceasta nu produce crampe sau balonare, care apar uneori cu alte suplimente de creatina.
Aceasta  formă specifică de creatina HCL nu pot fi obținuta prin dieta si prin urmare trebuie să fie obținuta prin suplimentarea. Creatina în sine poate fi găsita în multe alimente, cum ar fi: carne și pește.
Creatine HCL a fost demonstrata in a îmbunătăți performanța, mai ales în timpul antrenamentelor de mare intensitate. Creatina HCL conduce la creșterea masei musculare și puterii, permițându-vă să va antrenati pentru mai mult timp.
Acest produs este 100% pura creatina HCL. Nimic nu a fost adaugat .

MOD DE ADMINISTRARE:  Creatine HCL poate fi consumata două moduri: fie 3g post-antrenament, sau în două reprize de 1.5g.

ATENTIE!  Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua acest supliment.
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat!

Pentru muschi puternici comanda BULK POWDERS Creatine HCL!

Verifică prețul »