Creatine Monohydrate 120 Caps.

Creatine Monohydrate 120 Caps.

Creatine Monohydrate 120 Caps.

GNC Creatine Monohydrate este unul dintre cele mai populare si eficiente suplimente pentru sportivi si culturisti. Creatina monohidrata este o substanță naturală produsă în organism, care sprijină producția naturală de ATP, care este combustibilul utilizat de către mușchi în timpul contracției musculare intense furnizand energie exploziva si oferind rezistenta organismului. Creatina monohidrata este considerata forma cea mai solubila, cea mai biodisponibila și mai ușor absorbabila de creatina în nutriția sportiva.

GNC Creatine Monohydrate stimulează contracția musculară și crește puterea permițând antrenamente mai intense. Acest lucru duce la crearea condițiilor pentru cresterea intensa a masei musculare. Creatina ofera hidratare celulara si crește volumul celulelor musculare. Mai mult decât atât, ea întârzie debutul oboselii și promovează recuperarea după antrenamente intense.

GNC Creatine Monohydrate este foarte potrivit pentru culturisti, pentru cei care ridica greutati, dand putere si rezistenta sportivilor care doresc să construiasca masa musculara, sa aiba putere explozivă, maximizand rezistenta și imbunatatind performanța fizică generală.

Beneficii :
 

 • Imbunatateste durata si intensitatea antrenamentelor fizice;

 • Creste nivelul energiei in organism;

 • Sustine cresterea musculara;

 • Imbunatateste recuperarea dupa efectuarea exercitiilor;

 • Creaza volum celulelor musculare
   

  Mod de administrare: Luati 7 capsule pe zi, 4 inainte si 3 dupa antrenament!

  Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs ! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!

   

  Comanda acum la un pret imbatabil GNC Creatine Monohydrate pentru beneficii uimitoatre asupra antrenamentelor tale!

Verifică prețul »