Creatine Monohydrate

Creatine Monohydrate

Creatine Monohydrate

Creatina este o substanță pe care corpul nostru o produce in mod natural. Creatina este construita din trei aminoacizi la nivelul ficatului. Unul dintre acesti aminoacizi, numit metionină, trebuie să fie furnizat prin alimentație.
În afară de productia proprie a corpului de creatina, organismul ia o parte si din hrana. Carnea rosie, mai ales, conține o mulțime din acest rapel muscular. Consumul de creatina duce la o creștere a performanței fizice pe termen scurt, în timpul exercitiilor fizice de intensitate mare cum ar fi sprint-urile sau sporturile in care se utilieaza puterea. De aceea, consumul de creatina este foarte frecvent în sportul de înaltă performanță. Creatina este stocată foarte rapid in celulele musculare, dar este, de asemenea, eliberata rapid. Un aport zilnic de 3 g de creatina duce la un conținut echilibrat în mușchi. 
BEST BODY Creatina Monohidrata este disponibila într-o cutie de 500 gr. 

Beneficii:

 

  • Creste performanta fizica
  • Creste  masa musculara imbunatatind forta  si puterea
  • Stimuleaza în mod dramatic rezistenta si imbunatateste performantele atletice.
 

MOD DE ADMINISTRARE: Luati o lingurita (aprox. 3,5 g) de BEST BODY Creatine Monohydrate împreună cu 200 ml de apă sau suc de fructe Aportul regulat este de 4-6 săptămâni de utilizare cu o pauză de 6 săptămâni. Mai mult, este important sa creșteti  consumul de lichid în timpul aportului de creatina.

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
 

Pentru ca si tu ai nevoie de creatina, iti recomandam sa comanzi acum BEST BODY Creatine Monohydrate!

Verifică prețul »