D-Aspartic Acid 100g.

D-Aspartic Acid 100g.

D-Aspartic Acid 100g.

Acidul D-aspartic (D-AA) este un nou supliment dietetic revoluționar bazat pe unul dintre aminoacizii care apar în corpul uman în mod natural. D-AA sporește rapid producția de testosteron cu ajutorul glandei pituitare de la baza creierului și în testicule făcând corpul dumneavoastră să producă mai multe molecule semnalizatoare care controlează secreția testosteronului și LH-ului.
D-AA este folosit la tratarea extenuarii fizice si psihice, depresiei, faciliteaza transportul mineralelor in celule si creste puterea de concentrare.
Acest aminoacid este un element important in eliminarea toxinelor din organism ajutand la eliminarea amoniacului ce afecteaza creierul, ficatul si sistemul nervos.
Deficienta se manifesta prin stari de oboseala, lipsa atentiei si depresie.
Beneficii:

 

  • Sporește producția naturală a testosteronului
  • Sprijină forța și câștigurile musculare
  • Mărește libidoul
  • 100g de praf pur de acid D-aspartic
MOD DE ADMINISTRARE: Ca supliment alimentar consuma o portie (3 grame) pe zi. Consuma cu micul dejun sau prima masă a zilei.
ATENTIE!
Nu este destinat utilizării de către persoane sub vârsta de 18 ani.
Dacă sunteți gravidă sau alăptati sau luați orice medicamente pe baza de prescriptie medicala, consultați medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt supliment alimentar.

     Comanda acum Bulk Powders D-AA!

Verifică prețul »