Dyma-Burn Xtreme 120 Caps.

Dyma-Burn Xtreme 120 Caps.

Dyma-Burn Xtreme 120 Caps.

DYMATIZE Dyma-Burn Xtreme este  un produs termogenic puternic,  formulat pentru a arde excesul de grăsime si a vă oferă energie și putere maximă în timpul antrenamentului. Cu Dyma-Burn Xtreme puteți controla eficient pofta de mancare, arderea grasimilor si cresterea de energie pe tot parcursul zilei.
  DYMATIZE Dyma-Burn Xtreme îmbină ingredientele naturale de înaltă calitate și noile evoluții științifice, pentru a obtine o  formula ce stimuleaza arderea maxim de grăsime, menținând în același timp un nivel ridicat de energie pentru o perioadă lungă de timp. Datorită ingredientelor sale – cetone de zmeură, ceai verde si L-carnitină, Dyma-Burn Xtreme vă ajută  sa obțineti rezultate vizibile în cel mai scurt timp.
   DYMATIZE Dyma-Burn Xtreme include matricea CapsaTONE ™- un amestec brevetat, pe baza de cetone de zmeură. Cetonele de zmeură sunt compuși naturali, carora se datorează aroma specifică de zmeură. S-a arătat că acestea influenteaza celulele de grăsime, ajutând la arderea eficienta a excesului de grăsime inclusiv în zonele cu probleme, cum ar fi coapse, abdomen și fese. 
  DYMATIZE Dyma-Burn Xtreme contine L-Carnitina, care ajuta conversia grasimilor în combustibil utilizat de catre masa musculara pentru producerea de energie. De asemenea, suplimentul contine extract de ceai verde, care are efecte antioxidante puternice, intarzie îmbătrânirea celulelor și tonifică întregul organism.

 Beneficii : 

 

  • Cele mai eficiente ingrediente pentru arderea grasimilor;
  • Elimina tesutul adipos;
  • Sustine cresterea energiei;
  • Are efect antioxidant;
  • Intarzie îmbătrânirea celulelor;
  • Crește performanța fizica si mentala.
 

Mod de administrare : Luati 1-2 capsule dimineata si 1-2 capsule inainte de masa de dupa-amiaza! Nu depășiți doza de 4 capsule pe zi!

Atentie!  Femeile gravide,care alapteaza,sau persoanele care iau alte medicamente,  nu trebuie sa foloseasca acest produs! Nu depasiti doza zilnica recomandata!  Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim variat!  
 

Elimina grasimea cu toata forta, comandand acum excelentul arzator de grasimi  DYMATIZE Dyma-Burn Xtreme!

Verifică prețul »