Flex Wheeler’s High Protein Gain Pro

Flex Wheeler’s High Protein Gain Pro

Flex Wheeler’s High Protein Gain Pro

MEX Flex Wheeler’s High Protein Gain Pro este un complex de proteine ​​creat pentru construirea unei mase musculare de calitate. Formula are un conținut scăzut de grăsimi și nu conține zahăr.
Combinația de ingrediente este o proporție echilibrată necesara pentru  cresterii masei musculare. Suplimentul creste  rezistența și da energie ceea ce  vă va permite să profitati de beneficiile unui atrenament mai intens în sala de fitness
Matricea de proteine ​​din GAIN PRO (51 grame per servirea de 113gr) este de înaltă calitate, contine proteine mediu și lent ​​digerabile, cu eliberare susținută. Amestecul atât de unic oferă eliberarea susținută de aminoacizi necesari pentru cresterea si recuperarea muschilor dupa antrenamente grele.
GAIN PRO nu conține zahăr. . Formula se bazează pe carbohidrati care umplu direct magaziiele de energie ale mușchilor. Acest lucru contribuie la sinteza mai rapida a proteinelor și îmbunătățeste refacerea țesuturilor.

Beneficii:

 

  • Construieste masa musculara 
  • Recuperare mai bună si mai rapida
  • Mai multa rezistenta 
  • Matrice de proteine ​​de cea mai înaltă clasă 
  • Conținut scăzut de grăsime 
  • Fără zahăr

MOD DE ADMINISTRARE: Consumul zilnic recomandat: Se dizolvă 3 linguri (~ 113 g) în 350 ml de apă sau lapte degresat.

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Sunteti in cautarea unei mase musculare de calitate, fara grasime? Comandati acum MEX Flex Wheeler’s High Protein Gain Protein.

Verifică prețul »