Flex Wheeler’s Pro Line Carbo Blast Pro Powder

Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder

Flex Wheeler’s Pro Line Carbo Blast Pro Powder

MEX Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder

 

Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder de la MEX este o alegere perfectă, dacă doriți să vă încărcați cu energie și carbohidrați!

 

Beneficii:

 

  • Sursă de energie

  • Îmbunătățește rezistența

  • Completează deficitul de glicogen

  • 100% produs natural

  • Fără grăsimi

  • Fără colesterol

  • Făcut din carbohidrați complecși

Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder de la MEX oferă energie durabilă și mai multe realizări în timpul antrenamentului. În momentul de față aceasta este cea mai bună formulă de pe piață. Sunt folosiți carbohidrați complecși și polimeri de glucoză, obținuți din diferite surse de cereale și maltodextrină.

 

Carbohidrații sunt necesari deoarece sunt sursa principală de energie pentru organism. Sunt folosiți de corp pentru a elibera proteine și a proteja mușchii de descompunere.

 

Carbohidrații complecși din Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder de la MEX ajută organismul dvs. să își îmbunătățească nivelul de zahăr în sânge. Carbohidrații simpli pe care îi puteți găsi în zaharul obișnuit doar crește nivelul de zahăr fără un rezultat pozitiv. Din acest motiv Carbo Blast Pro Powder nu conține zahăr sau alte suplimente conservate. Este făcut din produse 100% naturale.

 

Folosind Flex Wheeler's Pro Line Carbo Blast Pro Powder de la MEX asigurați cantitate necesară de carbohidrați complecși și completați deficitul de glicogen în mușchi și ficat. Aceste procese ajută la o recuperare mai rapidă și eficientă, aduce rezultate mai bune în timpul antrenamentului și o rezistență mai mare.

 

 

O doză: 50g (o linguriță)
 

Mod de administrare: 1 doză cu 40-50 minute înainte de antrenament, 1 doză imediat după antrenament, iar in zilele fără activitate fizică luați 1 doză dimineața, imediat după trezire.


Doze în cutie: 40
 

ATENȚIE: A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat.

 

Verifică prețul »