Glutamin Pro / 130caps.

Glutamin Pro / 130caps.

Glutamin Pro / 130caps.

 IRONMAXX Glutamin Pro  este un supliment alimentar, care conține L-glutamina , care este aminoacidul cel mai implicat în compoziția țesutului muscular. L-glutamina joacă un rol foarte important în metabolismul proteinelor, fiind un supliment foarte important pentru culturiști.
  IRONMAXX Glutamin Pro  este un instrument de recuperare foarte puternic. Glutamina este cel mai abundent aminoacid din corpul uman, fiind vital pentru construirea și menținerea celulelor musculare.
  IRONMAXX Glutamin Pro promoveaza un tract digestiv sanatos, care servește ca o sursă de combustibil pentru celulele mucoasei intestinale. Studiile indică faptul că un deficit de glutamina poate fi un factor important în multe tulburări gastrointestinale. De fapt, oamenii de știință cred că suplimentarea poate imbunatati starea generala de sanatate intestinala. Glutamina poate trece ușor bariera hemato-encefalică unde este transformată în acid glutamic. Acesta nu este unul din cei nouă aminoacizi esențiali , dar în perioade de stres extrem sau boală prelungită, este important să se completeze cu glutamină.
  IRONMAXX Glutamine Pro conduce la o recuperare mai rapidă, creste masa musculara si forta. In plus, sustine cresterea de noi celule, și poate grabi vindecarea ranilor, cum ar fi arsuri, rani chirurgicale sau lovituri.
 

Beneficii :

 

  • Îmbunătățește recuperarea;
  • Creste masa musculara;
  • Stimulează sistemul imunitar;
  • Stimuleaza metabolismul proteinelor;
  • Stimuleaza hormonul de crestere;

Mod de administrare: Luati 3 capsule pe zi, preferabil inainte si dupa antrenament!

Atentie! Nu este recomandat minorilor! Nu utilizați acest produs dacă suferiti de orice afectiune medicala! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii.

  Comanda acum  IRONMAXX Glutamine Pro , pentru protectia tesutului muscular!

 

Verifică prețul »