Goliath

Goliath

Goliath

Syntrax Goliath este centrat în jurul sursei de proprietati a proteinei ​​în curs de brevetare numita Colostrim. Aceasta proteină derivata din zer este prelucrata special, astfel încât toate fracțiunile proteice mai puternice conținute în lapte sunt izolate și conținute în acest ingredient. Colostrim conține un procent neobișnuit de mare de mici fracțiuni proteice peptidic, cum ar fi lactoferina precum și factori de creștere puternici, cum ar fi IGF-1.
Colostrim nu este ca celelate surse de proteine ​ care  inițiază cresteri notabile in masa musculara, in timp ce suprima în același timp acumularea de grasime corporala. Pentru a completa formula am adăugat cazeina micelara cu eliberare prelungita și albumina din ou.
Syntrax Goliath este o băutură nutritivă cu un numar mare de calorii, pentru persoanele care doresc să crească aportul caloric zilnic.

Beneficii:

 

  • Bautura nutritiva cu un aport caloric mare
  • Goliath conține ingrediente sănătoase care hranesc cu adevărat corpul
  • Contine doar indulcitori naturali
  • Nu contine Aspartam nic Sucraloza
 
MOD DE ADMINISTRARE: Bazat pe preferință, se amestecă patru cupe de Goliath cu 250 ml de apă sau lapte.  Contine calorii in plus atunci cand este combinat cu lapte. Consuma Goliat 1-3 pe zi, în funcție de nevoile și obiectivele dvs.. Goliath se amestecă instantaneu cu o lingură și are un gust minunat … garantat!
ATENTIE: Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat!
 

                   Masa musculara de calitate numai cu  SYNTRAX Goliath!

Verifică prețul »