Hemp Protein

Hemp Protein

Hemp Protein

Proteina ​​din cânepă – Hemp Protein – este adesea menționată ca "sursa completa de proteine ​". Acest lucru este adevarat  nu numai  pentru ca conține toți cei 20 aminoacizi (inclusiv cei 10 care sunt esentiali pentru o sanatate optima), dar, de asemenea, datorită bogăției sale în acizi grași esențiali, cum ar fi Omega 3, Omega 6 si Omega 9, să nu mai vorbim de abundența sa de fibre , antioxidanți, vitamine, minerale si enzime.
Bulk Powders Hemp Protein poate fi utilizat de către orice persoană în căutarea de a crește cantitatea de proteine ​​in dieta lor. Este  potrivita pentru cei care au nevoie de o dieta fara gluten sau suferă de intoleranta la lactoza sau lapte, vegetarieni sau vegani.
Suntem increzatori ca proteina noastra din canepa – HEMP PROTEIN – este din punct de vedere nutritional cea mai buna din Europa! Canepa este  cultivata și produsa în Marea Britanie, fără utilizarea căldurii, care pot distruge adesea conținutul de proteine ​​de cânepă.

Beneficii:

 

  • Bogata în proteine​​.
  • Scazuta in carbohidrati.
  • Scazuta în grăsimi rele, sau saturate.
  • Bogata în Omega 3 și Omega 6.
  • Bogata în fibre.
  • Este potrivit pentru vegetarieni si vegani  dar, nu numai
  • NU contine gluten, produse lactate, lactoza, GMO, hexan, pesticide, erbicide, aditivi și conservanți.
  • Este usor de digerat.

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomanda a se lua 30g de Hemp Protein 1-3 pe zi, sau in conformitate cu dieta dumneavoastra. Fiecare portie de 30g trebuie amestecata cu aproximativ 200ml – 300ml de băutură, la alegere.

Proteine ​​de cânepă pot fi consumate la orice ora din zi, dar pentru sportivi si culturisti este cel mai indicat a se consuma imediat după exercițiu și între mese.

ATENTIE!  Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua aceste capsule.
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat !

Ofera-i corpului tau proteine de inalta calitate ! Comanda acum BULK POWDERS  Hemp Protein!

 
 

Verifică prețul »