HMB 1000mg 100tabs.

HMB 1000mg 100tabs.

HMB 1000mg 100tabs.

HAYA LABS HMB este un supliment alimentar, pe baza de HMB (Hidroximetilbutirat) , care este un metabolit important al aminoacidului cu lanțuri ramificate (BCAA) L-leucina. Acesta nu poate fi produs de catre organism, de aceea este necesara suplimentarea dietei.
 HMB este bine cunoscut de oamenii de stiinta, dar si in randul sportivilor. Înapoi în anii '90,HMB a stârnit un mare interes, datorita contribuției directe la dezvoltarea muschilor.
Au existat multe studii, in cadrul carora s-a constatat ca sportivii care iau HMB, in doar câteva săptămâni obtin o crește semnificativa a masei musculare, fără a fi însoțita de acumulare grăsime subcutanată.
  Leucina, a carei metabolit este HMB, este aminoacidul cu cel mai mare conținut în țesutul muscular . Acesta este esențial pentru a atinge echilibrul de azot pozitiv, pentru construirea masei musculare si pentru a crește sinteza de proteine musculare.
   HAYA LABS HMB reduce degradarea musculară care urmează după perioade lungi de exercițiu și poate grăbi recuperarea. De asemenea, creste  imunitatea organismului și reglează în mod pozitiv nivelul colesterolului.  

  Beneficii : 

 

  • Sustine constructia musculara;
  • Creste  imunitatea organismului;
  • Reduce grăsime corporală ;
  • Creste forta si rezistenta;
  • Sprijină reacțiile anticatabolice;
  • Regleaza  nivelul colesterolului.
 

Mod de administrare: Luati un comprimat de 3 ori pe zi, în timpul sau după fiecare masă!

Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii
 

Comanda acum  HAYA LABS HMB, pentru calitate garantata la un super pret!

 

Verifică prețul »