HydroPure™ Whey

HydroPure™ Whey

HydroPure™ Whey

HydroPure™ Whey de la AMIX este o proteină din zer, creată prin o tehnologie inovativă. O doză conține peste 29g de proteină, iar acest lucru face ca acest produs să fie unul dintre cele mai bune pentru creșterea masei musculare.

Beneficii:

  • Puritate dovedită științific

  • Fără deșeuri

  • Original Hydrovon

  • Gust excelent

  • Încurajează creșterea masei musculare

  • Îndulcit cu Stevia

  • Menține mușchii deja formați

  • Solubilitate rapidă

Hydro Pure Protein Whey ™ este cea mai avansată proteină din zer care a fost dezvoltată vreodată. Prin hidroliza proteinei din zer izolat, se obțin diviziuni mai mici ale proteinei, care duce la asimilarea mai rapidă de către organismul uman. Produsul oferă o matriță tripeptidă și peste 115 milioane de bacterii de tip Lactobaccilus per doză.

Proteinele de înaltă calitate contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. Acestea acelerează recuperarea și ajută la arderea grăsimilor. HydroPure ™ Whey de la AMIX conține tot ce este necesar pentru a menține un antrenament activ.

O servire: 1 lingurițe (33g)

Mod de administrare: Luați o doză la 30 minute după trezire și o doză imediat după antrenament. În zilele de odihnă luați o doză la 30 minute după somn.

Serviri în cutie: 48

Conținut: CFM® parțial hidrolizat, izolat de proteine din zer (din lapte) – HydroVon® – 95%, pudră de cacao (numai pentru aroma: ciocolată și fursecuri cu unt de arahide ); PepForm®-L-Leucine peptide (peptide din zer din lapte /, L-Leucine peptide, L-Leucine), PepForm®-BCAA peptide (peptide din zer din lapte /, BCAA peptide, L-Leucină, L-Isoleucină, L-Valina), Pep-Form®-Tryptophan peptide (peptide din zer din lapte /, L-Tryptophan peptide, L-Tryptophan), stabilizator: gumă de guar; aromă; colorant: extract de sfeclă (numai pentru aroma de iaurt cu căpșuni), curcumină (numai pentru aroma de lapte cremos cu vanilie); clorură de sodiu; emulgator: lecitină din soia; bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu, citrat tripotasiu, citrat de calciu, citrat trisodic, citrat de magneziu, extract de scoarță de salcie albă (salix alba), Testofen® schinduf (trigonella foenum graecum-semințe), îndulcitori: glicozide derivate din steviol, sucraloză și acesulfam-K; LactoSpore ™ (bacillus coagulant, maltodextrină)

Atenție: Este posibil să conțină urme de lapte, ouă, gluten, alune și alte fructe cu coajă lemnoasă sau soia! Produsul nu este indicat persoanelor însărcinate, care alăptează sau minorilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.

A se păstra la o temperatură sub 25 ° C la un loc răcoros și uscat, departe de lumina soarelui.

 

Verifică prețul »