Hydroxycut Hardcore Elite 110 Caps.

Hydroxycut Hardcore Elite 110 Caps.

Hydroxycut Hardcore Elite 110 Caps.

Hydroxycut Elite Hardcore este un complex puternic pentru pierderea în greutate, Testat în 2 studii clinice. Este cel mai vandut supliment de slabit de la MuscleTech!

 


Beneficii:

 

  • Cel mai puternic și cel mai văndut supliment pentru slăbit

  • Ofera energie extremă

  • Focalizare îmbuătățită

  • Efect termogen

 

 

Hydroxycut Elite Hardcore este cu totul nou și vă oferă o experiență termogenica de neegalat, cu componente puternice de: cafea verde, yohimbine, coleurs, L-teanina, teobromină și cafeină. Această formulă puternica oferă o experiență de unica și ridica nivelul de energie.

Super-termogenic oferă, de asemenea, Energie Extrema !

 

Hydroxycut Elite Hardcore conține un puternic ingredient super-termogenic (cofeină anhidră), care a fost demonstrat ca ofera un impuls serious de energie extremă după doar o singura doza! Este un termogenic cu intensitate de neegalat.

 

 

 

MOD DE ADMINISTRARE: Pentru a evalua toleranta, in prima zi, luați 1 capsula pe zi. În zilele 2 și 3 luati 2 capsule o dată pe zi. Incepand cu ziua 4, ia 2 capsule de două ori pe zi, cu 30 sau 60 de minute înainte de cele mai mari două mese ale zilei (de exemplu, micul dejun și masa de prânz). Fara gustare între mese. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-l pentru 60 de zile, combinat cu dieta si exercitii.
 

 

ATENTIE! Nu luați în termen de 5 ore inainte de culcare. Nu depășiti 4 capsule într-o perioadă de 24 de ore. Nu utilizați pentru mai mult de 8 săptămâni. Beti 10 pahare de apa pe zi pentru starea generala de sanatate bună. Citește întreaga eticheta înainte de utilizare și urmați instrucțiunile oferite.

 

Informația prezentată despre acest produs este tradusă din web saitul oficial www.muscletech.com 


 

Este momentul să ai grija de silueta ta! Comanda acum cel mai vandut produs pentru slăbit, Hydroxycut Elite hardcore!

 

 

Verifică prețul »