IsoPrime CFM®

IsoPrime CFM®

IsoPrime CFM®

Amix IsoPrime CFM Whey 100%este cea mai pura proteina cu o concentratie de 90% per shake. Este compusa din izolat proteic din zer obtinut prin cele mai noi metode de filtrare.!
 
Amix™ IsoPrime Whey 100% furnizeaza intregul spectru de aminoacizi gasiti in mod natural in proteina din zer, inclusiv cea mai mare concentrație de BCAA-uri pentru protectia muschilor, precum si alti aminoacizi esentiali pentru stimularea hormonului de crestere si intarirea sistemului imunitar. – Datorita continutului mare de aminoacizi ( inclusiv lant de aminoacizi cu lant ramificat – BCAA ), are un efect excelent atat anabolic si anticatabolic. Continutul ridicat de glutamina previne catabolizarea masei musculare, amplifica sinteza proteinelor, mareste depozitele de glicogen, ajuta la refacerea dupa efort si stimuleaza functia sistemului imunitar.  Nu contine  grasimi, carbohidrati, sau lactoza, este ideal pentru a adauga masa musculara de calitate fara a depune grasime.
 

Beneficii:

 

  • Conținut de proteine excepțional de ridicat (90%)
  • Se amestecă excelent
  • Conținut foarte scăzut de lactoză
  • Fără aspartam
  • Îndulcit cu sucraloză Splenda
  • Sprijină recuperarea rapidă
  • Accelerează dezvoltarea musculară

MOD DE ADMINISTRARE: amestecați 1-2 linguri Amix IsoPrime CFM cu 180-250 ml de apă rece sau lapte degresat. Folosiți un blender sau un shaker, mixați timp de 30 de secunde. Consumați 2-3 porții zilnic între mese, în funcție de nevoia zilnică de proteine. 

ATENTIE! Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu depasiti doza zilnica recomandata!
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Verifică prețul »