Jumbo

Jumbo

Jumbo

JUMBO este proiectat cu proteine ​​din zer. Proteinele ​​dietetice sunt sursa de acizi de azot și aminoacizi indispensabili, pe care organismul le necesită pentru cresterea tesutului și întreținere. Prin urmare, JUMBO contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.  Proteina din zer din lapte este o așa-numită proteină completă, deoarece aceasta oferă organismului toți aminoacizii necesari, inclusiv 9 aminoacizi (histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, Treonină, triptofan, valina), care sunt considerate esențiale pentru viață, deoarece organismul nu le poate sintetiza.
JUMBO dispune de un amestec de carbohidrati "6-CARB", care include făină de ovăz, Palatinose ™ și porumb ceros nativ. 3 g din doză zilnică de creatina este dovedita științific pentru a crește performanța în exploziile succesive pe termen scurt, in exerciții de mare intensitate . Am adăugat, de asemenea, aminoacizi provenite din proteine​​, inclusiv dintre cele esențiale.

Beneficii:

 

  • Contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare
  • Contine proteine complete
  • Cu amestec de carbohidrati "6-CARB"

MOD DE ADMINISTRARE: Pentru a maximiza rezultatele, consuma cel putin o portie pe zi, în funcție de masa corporală și de nivelul de activitate. JUMBO poate fi luat pe tot parcursul zilei, sau luat în jurul antrenamentelor (înainte / în timpul / după). Se amestecă cantitatea aleasă de praf în 100 ml de lichid pe fiecare linguriță. 

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua aceste capsule.
 

Sursa ideala de proteine o gasiti in SCITEC Jumbo – comanda acum!

Verifică prețul »