L-Arginine 500mg. / 250 Caps.

L-Arginine 500mg. / 250 Caps.

L-Arginine 500mg. / 250 Caps.

 NOW L-Arginine este unsupliment alimentar pe baza de L-arginina, care este un aminoacid non-esențial necesar în sinteza oxidului nitric, producerea de hormoni, funcționarea optimă a sistemului imunitar, și chiar în procesul de vindecare a rănilor corporale. L-arginina ajută la creșterea capacității de exercițiu, rezistenta si recuperare, amelioreaza simptomele barbatilor  care sufera de disfunctie erectila (DE) si poate ajuta chiar și în promovarea sănătății inimii. Cercetarile indica faptul ca nivelul redus de oxid nitric poate duce la o creștere a nivelului de colesterol, prin urmare, L-arginina poate sprijini echilibru sanatos de colesterol. 
NOW L-Arginine  este populara printre culturisti si sportivi, din cauza efectelor sale producand oxid nitric. Arginina facilitează crearea de oxid nitric, care ajuta sangele sa transporte mai mulți nutrienți și mai mult oxigen la muschi. L-arginina permite de asemenea, recuperarea mai rapidă, din cauza ușurinței în care elemente nutritive pot fi livrate la muschi, mai ales dupa antrenament.
 Datorită rolului pe care îl joacă  în vasodilatație L-Arginina, ajuta la mentinerea sanatoasa a vaselor de sange  si sprijina sanatatea vasculara. În plus, aceasta susține masa musculara, performanțele atletice precum și activitatea sistemului imunitar. 
 

 Beneficii :

 

  • Accelereaza regenerarea;
  • Sprijina procesele anabolice;
  • Sprijina metabolismul muscular;
  • Ofera suport funcției imunitare;
  • Sprijina echilibrul sanatos de colesterol.
 

Mod de administrare : Luati 2 capsule de 1-3 ori pe zi, intre mese, sau inainte de culcare!

Atentie! Consultați personalul medical înainte de a utiliza acest produs dacă suferiti de o boala sau dacă luați medicamente prescrise. Depozitați într-un loc răcoros, uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Verifică prețul »