L-Carnitine Liquid /Citrus/ 1000mg. / 473ml.

L-Carnitine Liquid /Citrus/ 1000mg. / 473ml.

L-Carnitine Liquid /Citrus/ 1000mg. / 473ml.

NOW L-Carnitine Liquid /Citrus este un supliment eficient cu L-carnitina în formă lichidă, care oferă o mai bună absorbție ,imbunatatit cu o aroma excelenta de citrice. L-carnitina este un ingredient dovedit pentru arderea excesului de grasime. Acesta are efect benefic in cresterea nivelului de energie si rezistenta.
  L-carnitina ajută la transportul grăsimilor în mitocondriile celulelor – centralele din organism, unde este convertit in energie. Astfel, se mărește consumul de grăsimi pentru a produce energie. Acest lucru conduce la o reducere a excesului de greutate corporala, si de asemenea, previne acumularea de grăsime în organism, inclusiv in  inima, ficat și mușchii scheletici. A fost demonstrat ca L-carnitina poate preveni deteriorarea în timpul efortului muscular, dar de asemenea, reduce oboseala musculară, și stresul oxidativ datorită traficului intens. 
 NOW L-Carnitine Liquid /Citrus  facilitează eliminarea oboselii cronice, reducerea colesterolului și trigliceridelor din sânge si ajută la reducerea greutății corporale. 

  Beneficii :

 

  • Promoveaza arderea grasimilor;
  • Regleaza greutatea corpului;
  • Elimina oboseala din organism;
  • Creste nivelul de energie si rezistenta;
  • Poate sprijini functia tiroidiana sanatoasa;
  • Reduce nivelul stresului oxidativ;
  • Crește focalizarea și concentrare.
 

Mod de administrare:  Luati o lingurita de 1-2 ori pe zi, preferabil dimineata cu aproximativ 45-60 de minute inainte de antrenament, pe stomacul gol!

Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc, uscat, inaccesibil pentru copii!
 
Arde excesul de grăsime cu excelentul NOW L-Carnitine Liquid /Citrus !

Verifică prețul »