L-Glutamine

L-Glutamine

L-Glutamine

L-Glutamine de la Jarrow Formulasoferă l-glutamină, cel mai întâlnit aminoacid, care sprijină o mulțime de procese metabolice și ajută la creșterea limfocitelor și enterocitelor.
 

Beneficii:

  •   Încurajează sinteză proteică
  • Asistă la producerea glicogenului
  •  Ajută la creșterea limfocitelor și enterocitelor
  • Accelerează asimilarea de BCAA și depunerea masei musculare
  • Potrivit pentru vegani și vegetarieni

 

L-Glutamine de la Jarrow Formulas conține l-glutamină de calitate superioară. Acesta este cel mai frecvent aminoacid în corpul nostru. Conținutul său este potrivite pentru pentru vegetarieni și vegani,
 
L-glutamină în L-Glutamine de la Jarrow Formulas participa la o serie de procese metabolice prin promovarea sintezei proteice. Acesta accelerează asimilarea BCAA-ul și depunerea masei musculare. Aminoacidul protejează organismul de oboseală în timpul exercițiilor și ajută la recuperarea rapidă a corpului după activitate fizică intensă.
 
L-glutamina este unul din componentele principale ale hormonului de creștere prin promovarea sintezei. Acesta dă energie la celulele cu creștere rapidă, cum ar fi limfocite și enterocitelor.
 

O doză: ½ linguriță(2g)
 

Doze în cutie: 56/112/250/500

 
Mod de administrare:Amestecați o doză în 200ml de apă și luați e stomac gol. Pentru oameni mai activi se recomanda să iau doza după antrenament.

 
Atenție:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul înainte de utilizarea acestui produs. Nu este destinat utilizării de vârsta sub 18 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la un loc răcoros și uscat, departe de lumina soarelui.

 
Conținut:L-glutamină
 

Verifică prețul »