L-Glutamine

L-Glutamine

Glutamina este un aminoacid esențial, care este ceruta de fiecare mușchi din corp, și este una dintre cele mai importante elemente care contribuie la formarea proteinelor, care mențin sănătatea celulară și repararea țesuturilor . Glutamina se găsește în cantități variabile în carne și pește, precum și, într-o mică măsură, în legume și leguminoase . 
Glutamina este un semiaminoacid esențial pe care organismul este capabil să in producă în cantități mici, cu toate acestea, majoritatea trebuie să vină din dieta . Este necesar pentru hipertrofie și, de asemenea, joacă un rol important în repararea țesutului deteriorat .
Glutamina este de asemenea considerata utila pentru oricine face sport de anduranta, cum ar fi alergarea sau bicicleta, și poate contribui la reducerea incidenței de crampe cauzate prin incordare repetitiva. Deoarece Glutamina poate ajuta în această privință, este, de asemenea, recomandata pentru persoanele în vârstă care suferă de crampe și dureri musculare regulate ca o alternativa naturala pentru calmarea durerilor.

Beneficii:

 

  • Dezvoltă și menține mușchiul neted
  • Sporește sinteza proteinelor
  • Sporește forța mușchilor
  • Intensifică recuperarea

 

MOD DE ADMINISTRARE: Se recomanda consumul a 5 grame, de 1 până la de 3 ori pe zi. Pentru rezultate optime consumati o portie  la mic dejun, una la prânz și una cu o oră înainte de somn. E bine sa fie consumata cu o cantitate preferată de apă sau suc de fructe.
ATENTIE
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat
 

Pentru sportivi adevarati – MYPROTEIN L-Glutamine. Comanda acum!

 

Verifică prețul »

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*