Lecithin /1200mg. / 200 Softgels

Lecithin /1200mg. / 200 Softgels

Lecithin /1200mg. / 200 Softgels

NOW Lecithin /Triple Strength este o formula pe baza de lecitină, compuși organici, care formeaza 30% din tesutul cerebral si este benefica deoarece descompune grasimile, faciliteaza eliminarea toxinelor din organism și previne acumularea de colesterol în pereții arteriali.
 Lecitina este implicata în structura fiecărei celule și in păstrarea cursului normal al multor funcții biologice din corpul uman. Aceasta este o componentă a țesutului cerebral și nervos și este un element necesar pentru transmiterea impulsurilor nervoase. Aceasta este o substanță valoroasă pentru mentinerea normala a condiției fizice si mentale a corpului uman.
Lecitina este compusa în principal din colină și inozitol, ale căror funcții sunt legate de arderea grasimilor si de reduce colesterolui și trigliceride în sânge, fiind extrem de benefica sanatatii cardiovasculare. Mai mult, aceasta previne degenerarea ficatului. 
NOW Lecithin /Triple Strength  joacă un rol important în metabolism, favorizează absorbția vitaminelor A, D, E, K, și contribuie la dizolvarea depozitelor de grasimi si colesterol de pe peretii vaselor de sange. In plus ajuta apararea naturala a organismului, reduce durerile articulare și menține starea de sanatate a parului. 
 

Beneficii :

 

  • Sprijina functia nervilor si a creierului;
  • Imbunatateste memoria, concentrarea si rezistenta la stres;
  • Ajută la menținerea sănătății cardiovasculare ;
  • Sprijina functionarea sanatoasa a ficatului, ajutandu-l sa prelucreze grasimile si sa elimine toxinele
  • Sprijina un echilibru sanatos al colesterolului
  • Poate imbunatati performanta fizica pe perioade lungi de exercițiu sau efort.
 

Mod de administrare : Luati 2-3 capsule pe zi, în timpul meselor!

Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!

  Profita de beneficiile lecitinei pentru creier si corp cu excelentul  NOW Lecithin /Triple Strength!

Verifică prețul »