LEUCINE 5000™

LEUCINE 5000™

LEUCINE 5000™

LEUCINE 5000™

 

Leucine 5000 de la Everbuild oferă doze testate clinic din cel mai popular aminoacid folosit pentru făurirea şi menţinerea masei musculare.

 

Beneficii:

 

  • L-Leucină în cea mai pură formă;

  • Energie pentru corp;

  • Protejează mușchii;

  • Recuperare de calitate.

 

L-Leucina reprezintă unul din cei trei aminoacizi în lanț ramificat (BCAA). Cercetători și sportivi îl consider drept cel mai valoros aminoacid pe partea de recuperare şi dezvoltare fizică. Are cele mai înalte proprietăți anabolice și anticatabolice dintre toţi aminoacizii. Everbuild Leucine protejază țesutul muscular și stimulează sinteză de proteine în corp. Suplimentarea nutriţiei cu acest produs poate fi benefică în momentele catabolice care au loc dimineața devreme după trezire sau imediat după antrenament.

 

Întreabă oricare sportiv profesionist care e reţeta pentru a deveni cel mai bun și unanim ţi se va răspunde – „Perseverența și Perfecțiunea”. Perfecționează-te cu ajutorul acestui aminoacid pur care stimulează creșterea masei musculare și o recuperare eficientă.

 

O doză: 5g (o linguriță)

 

Mod de administrare: Luați o doză înainte și o doză după antrenament. În zilele fără activitate fizică luaţi o doză înainte de culcare.


Doze în cutie: 40  

Verifică prețul »