Liquid L-Carnitine 355 ml.

Liquid L-Carnitine 355 ml.

Liquid L-Carnitine 355 ml.

L-Carnitina, o substanta care apare in mod natural si este un derivat al aminoacizilor Lizina si Metionina, joaca un rol important in transformarea grasimii corpului in energie. Ajuta la degajarea lantului de acizi grasi din tesutul adipos si ii transporta de cealalta parte a membranei mitocondrice. Mitocondria, deseori numita "planta putere" a celulei, se afla acolo unde particulele de grasime se oxideaza pentru a degaja energie. Ajuta la arderea grasimilor si furnizeaza in acelasi timp mai multa energie! Suplimentul perfect pentru cei care doresc performanta!
Calitatea Prolab inseamna ca aveti la indemana cea mai pura L-Carnitina disponibila iar forma lichida ajuta la o absorbtie rapida.
Carnitina stimulează transportul moleculelor de acizi graşi în minusculele organite aflate în citoplasma celulară, care poartă denumirea de mitocondrii. Aici, prin oxidare, aceste molecule sunt transformate în energie. Carnitina are, de asemenea, un rol foarte important în procesul de oxidare a aminoacizilor cu lanţ ramificat (BCAA); împiedică acumularea de acid lactic în muşchi şi combate astfel cauza principală a oboselii. 

Beneficii:

 

  • Ajuta la arderea grasimilor
  • Furnizeaza energie
  • Impiedica acumularea de acid lactic in muschi
  • Combate oboseala
 

MOD DE ADMINISTRARE: Luati 4 linguri de Liquid L-Carnitine pe zi sau conform recomandărilor. Poate fi amestecat cu suc sau băutura favorită. A se agita flaconul înainte de fiecare utilizare.
ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat!
 

       Puteti avea un corp suplu si plin de energie numai cu PROLAB Liquid L-Carnitine!

 

Verifică prețul »