Liquid L-Carnitine 474 ml.

Liquid L-Carnitine 474 ml.

Liquid L-Carnitine 474 ml.

GNC Liquid L-Carnitine este un supliment alimentar, sub forma lichidă, de înaltă calitate, care conține aminoacidul L-carnitina. Acesta este potrivit pentru toți cei care doresc să scape de excesul de grasime si sa se simta mai bine in pielea lor. Efectul carnitinei este de a transporta acizii grași în mitocondriile fibrelor musculare roșii, acolo unde sunt arsi si convertiti în energie.

GNC Liquid L-Carnitine vă va ajuta în atingerea unuia dintre cele mai dificile obiective, și anume scaderea in greutate. În plus, vă va îmbunătăți performanța în timpul antrenamentului și va face ca acestea sa aiba rezultate mai bune.

Pe lângă proprietățile asociate cu metabolismul grasimilor, GNC Liquid L-Carnitine are și alte beneficii asupra sănătatii, inclusiv mentinerea sanatatii inimii, a sistemului nervos și creierului, și funcționează ca un antioxidant puternic. Cu varsta, nivelurile de L-carnitină din organism, se reduc, de care avem nevoie de un aditiv alimentar.

GNC Liquid L-Carnitine are gust natural, delicios de cirese.


Beneficii :

  • Arde excesul de grasime;

  • Oferă energie si rezistenta ;

  • Îmbunătățește performantele sportive;

  • Sustine cresterea musculara.

Mod de administrare:,Luati doua linguri (30 ml) cu 30 minute inaintea exercitiilor fizice!

Atentie! Daca sunteti insarcinata sau alaptati nu luati acest produs! Daca luati alte medicamente, consultati medicul inainte de folosire!Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!

Comanda acum GNC Liquid L-Carnitine, pentru imbunatatirea performantei sportive!

Verifică prețul »