Mammut Amino 3850 / 850 Tabs.

Mammut Amino 3850 / 850 Tabs.

Mammut Amino 3850 / 850 Tabs.

BEST BODY Mammut Amino 3850 sunt comprimate de surse de proteine de înaltă calitate ​​, cum ar fi izolat de proteine ​​din soia și hidrolizat de proteine ​​din zer. Proteina serveste ca nutrient pentru câștigul  musculaturii și pentru menținerea oaselor normale. Forța folosita la antrenamente stimuleaza sinteza de proteine ​​musculare. Proprietățile proteinelor​​, câștigul și  întreținere musculaturii, sunt epuizate în mod optim.
Proteinele indeplinesc doua functii majore, fiind nutrientii principali responsabili cu cresterea si refacerea structurilor organismului uman. Din aceasta perspectiva putem vedea cat de importante sunt ele pentru atieti, si in particular pentru culturisti. Fara proteine organismul nu ar fi capabil sa repare fibrele musculare distruse in timpul exercitiilor si nici nu ar avea suficiente "caramizi " pentru a construi muschi mari si puternici.
 
Este nevoie de proteine in construirea muschilor, dar joaca un rol esential si in structura pielii, parului si a organelor interne.

Beneficii:
 

  • Tablete din cele mai mari surse de proteine 
  • Ideal pentru luat la drum
  • Dozaj ușor

 

MOD DE ADMINISTRARE: Luati 15 comprimate pe zi, împreună cu multă apă. 
ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Cea mai buna sursa de proteine la cel mai mic pret. Comanda si tu BEST BODY Mammut Amino 3850!

Verifică prețul »