Mammut CSC Fat Burn 90 Caps.

Mammut CSC Fat Burn 90 Caps.

Mammut CSC Fat Burn 90 Caps.

BEST BODY Mammut CSC Fat Burn conține L-carnitină și un mix funcțional de extract de ceai verde, extract de portocala amara si extract de guarana. Extractul de ceai verde contine fitochimicale, așa-numitii polifenoli.  Fitochimicalele sunt utile pentru bunăstarea noastră generala. Extractul de guarana vine din fructele rosii ale plantei Liana din America de Sud si contine 4-8% cafeina. Corpul uman este capabil de a construi L-carnitina în mod natural din aminoacizii lizina și metionina. L-carnitina este un transportator de acizi grași în mitocondrii unde pot fi arsi si transformati în energie.
În plus BEST BODY Mammut CSC Fat Burn este optimizat cu substanță matrice vitală constând din vitamina C, zinc și fier. Vitaminele si mineralele sunt substante nutritive esentiale. Corpul nostru are nevoie să le ia din hrana noastră de zi cu zi sau din suplimente. Zincul  contribuie la metabolismul normal al acizilor grași. Vitamina C și zincul contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ. În plus vitamina C, zincul și fierul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Zincul contribuie la menținerea oaselor normale, parului, pielei si unghiilor. Vitamina C și fierul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Beneficii:

 

  • Un amestec de extract de ceai verde, extract de portocala amara, extract de guarana si L-carnitina 
  • Conține 68,8 mg de L-carnitină per capsulă 
  • Matrice vitală cu vitamina C, zinc și fier 
  • Dozaj ușor 
 

MOD DE ADMINISTRARE: Se ia o capsula inainte de antrenament. In zilele fara antrenament, luati o capsula cu orice masa importanta din zi.

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Un produs ideal la un pret incredibil. Comanda acum BEST BODY Mammut CSC Fat Burn!

Verifică prețul »