Mammut Formula 90 Protein

Mammut Formula 90 Protein

Mammut Formula 90 Protein

Proteinele indeplinesc doua functii majore, fiind nutrientii principali responsabili cu cresterea si refacerea structurilor organismului uman. Din aceasta perspectiva putem vedea cat de importante sunt ele pentru atieti, si in particular pentru culturisti. Fara proteine organismul nu ar fi capabil sa repare fibrele musculare distruse in timpul exercitiilor si nici nu ar avea suficiente "caramizi " pentru a construi muschi mari si puternici. Proteinele sunt formate din componente numite aminoacizi. 
Menținerea unui aport suficient de proteine ​​este esentiala pentru construirea si mentinerea masei musculare.  Prima cantitate de proteine pe care organismul o primeste este folosita la intretinerea muschilor, pentru a mentine buna functionare a muschilor si a corpului. De-a lungul zilei, corpul nostru executa actiuni de rutina care creeaza, folosesc si rup muschii. De aceea ei au nevoie de intretinere, pentru a-i putea folosi din nou si in ziua urmatoare.
Este nevoie de proteine in construirea muschilor, dar joaca un rol esential si in structura pielii, parului si a organelor interne. Proteinele circula in tot organismul prin sange ca si hormoni, globule rosii si enzime. Proteinele reprezinta singura sursa de nitrogen.

Beneficii:

 

  • 4 tipuri  proteine de inalta calitate
  • Conținut foarte ridicat de L-glutamina 
  • Nu contine aspartam!
 

ATENTIE: 

Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Construieste-ti si mentine-ti muschii cu BEST BODY Mammut Formula – comanda acum!

 

Verifică prețul »