Mammut L-Carnitine Liquid 1L.

Mammut L-Carnitine Liquid 1L.

Mammut L-Carnitine Liquid 1L.

BEST BODY Mammut L-Carnitine Liquid este un supliment nutritiv cu L-Carnitina , care este gata de baut. Corpul uman este capabil de a construi L-carnitina în mod natural din aminoacizii lizina și metionina. Substanță proprie  organismului poate fi găsita în principal în musculatura si in muschiul inimii. O parte din necesarul zilnic de L-carnitină este furnizat prin nutriție. L-carnitina este un factor important în metabolismul grăsimei deoarece transportă acizii grași cu catenă lungă în mitocondrie unde pot fi arsi si transformati în energie.
În plus, BEST BODY Mammut L-Carnitine Liquid este optimizat cu vitamina B6 . Vitaminele sunt substante nutritive esentiale . Organismul nu le poate construit de la sine , ceea ce înseamnă că trebuie să fie furnizate prin alimente sau suplimente . Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal. Un metabolism de energie care funcționează bine este important pentru producerea de energie , ceea ce este important pentru funcțiile de bază din organism . In plus vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și pentru funcția psihologică normală .

Beneficii:

 
  • Gust delicios de lamaie 
  • Suplimentat cu vitamina B6
  • 1000 mg L-Carnitina per porție
 

MOD DE ADMINISTRARE: Se iau 20 ml de BEST BODY Mammut L-Carnitine Liquid  cu 20 de minute înainte de antrenamen. In zilele fara antrenament se ia imediat dupa trezire. BEST BODY Mammut L-Carnitine Liquid este disponibil într-un flacon de 1000 ml. Dozarea optimă se face cu ajutorul unei pompe de dozare.

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

BEST BODY Mammut L-Carnitine Liquid este gata de baut – comanda acum!

 

Verifică prețul »