MyoMax

MyoMax

MyoMax

MyoMax este un  complex anabolic pentru construirea masei musculare și un rapel de mare intensitate pentru performanță fizică."Anabolic" este termenul fiziologic pentru procesele metabolice din organism, care construiesc masa musculara. 
MyoMax ofera 40 de grame de concentrat de proteine ​​din zer de înaltă calitate, procesat la rece și proteine izolate ​​din zer microfiltrat ambele bogate în microfracții de proteine. Proteinele ​​dietetice sunt sursa de acizi de azot și aminoacizi indispensabili, pe care organismul ii necesită pentru cresterea tesutului și întreținere. Prin urmare, MyoMax contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. 
Proteina din zer din lapte este o așa-numită proteină completă, deoarece aceasta oferă organismului toți aminoacizii necesari, inclusiv 9 aminoacizi (histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, Treonină, triptofan, valina), care sunt considerate esențiale pentru viață, deoarece organismul nu le poate sintetiza.

Beneficii:

 

  • Formula pentru construirea masei musculare
  • Rapel de mare intensitate pentru performanta fizica
  • Complex de proteine indispensabile
  • Contine toti amino acizii necesari
 

MOD DE ADMINISTRARE: Se amestecă o portie cu 700 ml de lichid. Cel mai bun moment de a folosi MyoMax este imediat după antrenament sau după trezire, dar poate fi luat ori de câte ori este nevoie de substante nutritive. Opțional, aveți posibilitatea să utilizați jumatate de portie pentru a va bucura de beneficiile creatinei (este necesară o doză zilnică de 3 g)! 

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua aceste capsule.
 

Verifică prețul »