Natural Sterol Complex 90 Tabs.

Natural Sterol Complex 90 Tabs.

Natural Sterol Complex 90 Tabs.

UNIVERSAL Natural Sterol Complex reprezinta un complex anabolic pe baza de steroli si este o alternativa puternica si naturala căutat de toti culturistii. Acest supliment de inalta calitate contine opt componente specifice și puternice: steroli vegetali, aminoacizi, substraturi de energie, acizi grași esențiali, electroliți, nucleozidic, stimulenti și minerale esențiale. Aceste componente va ajuta să  obtineti  masa musculara dorita într-o perioadă scurtă de timp.  
     Formula de steroli obtinuta din plante selectate, face Universal Natural Sterol Complex unic în familia de produse suplimente alimentare . Sterolii specifici Universal Natural Sterol Complex, se pot lega la receptorii de estrogen  reducând astfel riscul de aromatizare (conversia testosteronului în estrogen). Cu Universal Natural Sterol Complex, veți obține un amestec complet de steroli, inclusiv fucosterol, stigmasterol, B-sitosterol, campesterol pentru rezultate optime.
    Suplimentul contine, de asemenea, elemente nutriționale destinate să sporească  eficacitatea acestuia, inclusiv acizi grasi esentiali, electroliti, nucleozide, enzime metabolice și altele. 
     Universal Natural Sterol Complex poate creste capacitatea de corpului tau de a construi masa musculara si a spori densitatea acesteia, pentru a îmbunătățirea performanței generale , grabirea recuperarii si  îmbunătățirea nivelului de energie și putere.
 

Beneficii : 

 

  • Creste capacitatea corpului de a construi masa musculara ;
  • Imbunatateste densitatea musculara;
  • Sporeste rezistenta;
  • Creste nivelul de energie;
  • Creste forta;
  • Imbunatateste metabolismul.
 

Mod de administrare:  Luați 6 tablete pe zi, 2 după fiecare masă! În zilele de training, luați 2 comprimate o jumătate de oră înainte de antrenament și 2 comprimate după 2 mese!

Atentie! Acest produs nu trebuie utilizat de către copii sau femei gravide sau care alăptează. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!

  Comanda acum Universal Natural Sterol Complex, ideal pentru cresterea energiei si a masei musculare!

Verifică prețul »