Neuro Nutrients 30 Caps.

Neuro Nutrients 30 Caps.

Neuro Nutrients 30 Caps.

SOLGAR Neuro Nutrients este un supliment alimentar,ce reprezinta o formulă unică, care combină principalii amino acizi ai sistemului nervos (L-tirozină, L-fenilalanină și L-glutamină) cu vitamine esențiale și cofactori pe bază de plante pentru eficiență optimă in caz de epuizare a sistemului nervos,oboseală mentală,stres și stare de spirit scăzuta.
L-tirozină este un aminoacid și unul dintre constituenții de proteine care joacă un rol important în producerea de neurotransmitatori care reglementează emoțiile.  L-fenilalaninei acționează ca un neurotransmitator care se crede ca are beneficii medicale vizibile. L-glutamina este, de asemenea, un aminoacid prezent în organism, care este utilizat pentru instalarea proteinelor de care organismul are nevoie pentru supraviețuire, stare bună de sănătate, și funcționare.
SOLGAR Neuro Nutrients, datorita continutului de tirozina calmeaza corpul, creste energia și sporeste libidoul. L-tirozină este, de asemenea, transformat în pigmentul melanină din piele, care protejeaza pielea de razele de lumina UV dăunătoare.
   L-fenilalaninei poate fi, de asemenea, eficienta pentru depresie. L-glutamina este importanta pentru metabolismul muscular și pentru celule ale tractului gastrointestinal, pancreas și sistemul imunitar. 

  Beneficii :

 

  • Imbunatateste sanatatea sistemului nervos;
  • Incurajeaza producerea de neurotransmitatori ;
  • Combate depresia si asigura o stare buna de dispozitie;
  • Intareste sistemul imunitar;
  • Sustine metabolismul muscular;
  • Stimuleaza fluxul sangelui catre creier;
  • Imbunatateste performanta mentala.
 

 Mod de administrare:  Luați  1-2 comprimate pe zi,preferabil in timpul mesei!

ATENTIE! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii!
 

Pentru buna functionare a sistemului nervos, comanda acum  SOLGAR Neuro Nutrients!

 

Verifică prețul »