Optimass™ Beef

Optimass™ Beef

Optimass™ Beef

OptiMass™ Beef Gainer este un gainer remarcabil, bazat pe proteina izolată din carne de vită HydroBEEF® (peptide din carne de vită hidrolizate) și carbohidrați-matrice de înaltă calitate.

Beneficii:

  • Contribuie la creșterea masei musculare

  • Menține masa musculară deja creată

  • Îndulcit cu extract Stevia și Sucraloză

  • Mai puțin de 2g de zahar per porție

  • Conține Fibersol®

  • Conține MCT – trigliceride cu lanț mediu

  • Fără lactoză

  • Produs în Suedia de către Prollant Health Inc.

  • Fără aspartam

  • Foarte solubil

OptiMass™ Beef Gainer este foarte scăzut în grăsimi și fără nici un gram de lactoză. Proteina de vită izolat HydroBEEF® este unul dintre cele mai bune surse de proteine. Consumul de proteine din carne de vită a devenit o tradiție pentru cei care practică sporturile de rezistență. OptiMass™ Beef Gainer este destinat pentru toți cei care vor să își crească masa musculară sau să își mărească forța și rezistența.

O doză: 50g (o cupă)

Mod de administrare: Se amestecă 50 g (1 o cupă) de OptiMass™ Beef Gainer cu 250-300 ml de apă. Luați 1-3 porții pe zi, în dependență de activitatea fizică practicată și dietă. În zilele cu antrenamente vă recomandăm să luați produsul după exerciții, iar în zile de odihnă, între mese, ca o gustare.

Doze în cutie: 50

Conținut: polimeri de glucoză (maltodextrină), Carne de vită hidrolizat Peptide HydroBeef ™ – 30%, pudră de cacao (numai pentru aromele de ciocolată), polizaharide din orez, creatină Kre-Alkalyn, amidon de porumb ceros ultra hidrolizat cu lanț lung și greutate moleculară ridicată, Vitargo®, maltodextrină rezistentă la digestie (Fibersol®-2), aminoacizi cu lanț ramificar (BCAA 2: 1: 1 – L-Leucina, L-izoleucina, L-valina), L-Glutamină micronizată, aromă, trigliceride cu lanț mediu (MCT pulbere – trigliceride acid caprilic / acid crap, cazeinat de sodiu, sirop de glucoză, emulgator: E472c), semințe de in măcinate Beograd ™ XtraSmooth Flax, stabilizator: gumă guar; emulgator: lecitină din soia; coloranți: extract de sfeclă (doar pentru aroma de fructe de pădure); clorură de sodiu, îndulcitori: sucraloză, acesulfam-K și glicozidele derivate din steviol.

Atenție: Este posibil să conțină urme de lapte, ouă, gluten, alune și alte fructe cu coajă lemnoasă sau soia! A nu se depăși doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.

A se păstra la o temperatură sub 25 ° C la un loc răcoros și uscat, departe de lumina soarelui.

 

Verifică prețul »