Platinum Hydrobuilder

Platinum Hydrobuilder

Platinum Hydrobuilder

OPTIMUM NUTRITION Platinum Hydrobuilder este un produs de inalta calitate, special conceput pentru a restabili puterea, energia și nu în ultimul rând acumularea de mușchi de calitate. Acesta reprezinta un amestec de proteine din diferite surse, cu timp diferit de absorbție de către organism .
  Izolatul din zer hidrolizat și ovalbumina hidrolizata continute de OPTIMUM NUTRITION Platinum Hydrobuilder, sunt proteine cu digestie rapida, iar cazeina micelară asigura o digestie lentă.
   OPTIMUM NUTRITION Platinum Hydrobuilder este imbunatatit cu peptide ca CreaPep ™( un complex care îmbunatateste semnificativ aprovizionarea muschilor cu elemente nutritive), betaina naturala BetaPower ™ (pentru a îmbunătăți puterea și energia) , creatina micronizata CREAPURE® (pentru stimularea  creșterii musculare). In plus, acesta este o sursa excelenta de aminoacizi esentiali, pentru a optimiza procesele de recuperare si de  crestere musculara.
 

Beneficii : 

 

  • Creste masa musculara;
  • Sursa excelenta de proteine;
  • Imbunătățeste puterea și energia;
  • Imbunatateste semnificativ aprovizionarea muschilor cu elemente nutritive;
  • Sustine recuperarea.
 

Mod de administrare: Amestecati o lingura de pudra cu 250 ml de apă, lapte sau alte băuturi ! În zilele de antrenament luați o doză  dupa o oră de la terminarea antrenamentului ! In zilele de repaos, luati o doza dimineața (imediat după trezire) sau între mese!

Atentie! Nu depășiți doza recomandată! A nu se folosi in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza. Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

  Comanda acum OPTIMUM NUTRITION Platinum Hydrobuilder pentru a obtine cresterea musculara pe care o doresti!

Verifică prețul »