Re-Grow Protein 1824g.

Re-Grow Protein 1824g.

Re-Grow Protein 1824g.

GNC Re-Grow Protein este formula de proteine extrem de eficienta, care promoveaza cresterea masei musculare, asigura o sursa continuă de energie și crește rezistenta la sarcini de mare intensitate.

GNC Re-Grow Protein conține aminoacidul arginină , care este implicat în construirea tesutului muscular, întărește sistemul imunitar și elimina efectele negative ale radicalilor liberi. Arginina imbunatateste starea de spirit, promovează activitatea fizică și ajută funcția sexuală. Aceasta joacă un rol-cheie in diferentierea celulelor și stimulează producerea de hormon de crestere.

Formula GNC Re-Grow Protein este îmbogățita cu aminoacidul esențial glutamina, care ajută la construirea țesutului muscular și neutralizează pierderea de proteine și a masei musculare. Mai mult decât atât, glutamina are un rol major in multe funcții vitale cum ar fi sinteza crescută a hormonului de creștere și promovarea metabolismului proteinelor. Glutamina creșterea volumul muscular și are un rol foarte important în creșterea celulelor în organism.

GNC Re-Grow Protein conține o combinație de aminoacizi cu catena ramificata, cum ar fi leucina, izoleucina si valina, care ajuta la construirea masei musculare și promoveaza arderea grasimilor. Valină intareste muschii si joaca un rol-cheie in cresterea masei musculare. Aceasta susține echilibrul de azot din organism și, în combinație cu leucina și izoleucina ofera suport pentru restaurarea masei musculare.


Beneficii :

  • Promovează creșterea masei musculare;

  • Previne pierderea de proteine și a masei musculare;

  • Crește energia;

  • Imbunatateste rezistenta;

  • Accelerează arderea grasimilor;

  • Imbunatateste starea de spirit;

  • Promovează metabolismul proteinelor.

Mod de administrare: Amestecati cu apa 114 g de pudra si luati la 30 minute după antrenament!

Atentie! Dacă sunteți gravidă sau alaptati, consultati medicul înainte de utilizarea acestui produs ! Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat! A se pastra într-un loc racoros, uscat, inaccesibil pentru copii! Produsul nu este recomandat minorilor!

Muschi mai voluminosi si mai puternici cu uimitorul GNC Re-Grow Protein!

Verifică prețul »