SAMe 100mg. / 30 VTabs.

SAMe 100mg. / 30 VTabs.

SAMe 100mg. / 30 VTabs.

SAMe (S-adenosylmethionine), un compus nativ al corpului, este o componenta critica a numeroase reacții biochimice, inclusiv cele care afectează biochimia creierului și sănătății în comun. SAMe este critică pentru sinteza neurotransmitatorilor, este important pentru producerea de energie din creier, contribuie la menținerea funcției membranei celulare sănătoase si influenteaza metabolismul cartilajului. 
SAMe (s-adenozil) joacă un rol în sistemul imunitar, menține membranele celulare, și ajută la producerea și descompunerea substantelor chimice din creier, cum ar fi serotonina, melatonina si dopamina. Acesta funcționează cu vitamina B12 si acidul folic (vitamina B6). Deficitul de vitamina B12 sau acid folic poate reduce nivelurile de SAMe (s-adenozil) în corpul dumneavoastră.
Studiile stiintifice au arătat că SAMe ajută la ameliorarea durerii cauzate de osteoartrita și alte studii sugereaza ca acesta poate ajuta si la tratarea depresiei. 
 

Beneficii:

 

  •  Mentine membranele celulare
  •  Critica pentru sinteza neurotransmitatorilor
  •  Contribuie la menținerea funcției membranei celulare sănătoase 
 

MOD DE ADMINISTRARE: Luați 1 comprimat de 2-4 ori pe zi, preferabil pe stomacul gol. Refrigerare recomandata după deschidere.

ATENTIE: 
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua acest produs.
Acest produs nu intentioneaza sa ofere vreun diagnostic, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Profita de toate beneficiile NOW SAMe 100mg.  comandand acum, la un pret imbatabil!

Verifică prețul »